Groep 3b

Juf Hélène

leerkracht van groep 3a en 3b

Ik ben Hélène Heemskerk en sinds januari 2020 werkzaam op OBS Willespoort. Lesgeven aan de middenbouw vind ik momenteel het leukst. Ik vind het belangrijk dat er een positief en veilig (leer)klimaat in de groep is, waarbij de leerlingen worden uitgedaagd en zich kunnen blijven ontwikkelen. Tevens ben ik ook werkzaam in de sportwereld, waardoor ik groot voorstander ben van bewegend en spelend leren in het onderwijs. Verder woon ik in Zevenhoven met mijn vriend en kan ik enorm genieten van voetballen en reizen.
Werkdagen: 3a: donderdag 3b: maandag en dinsdag

Juf Sharon

leerkracht van groep 3b

Mijn naam is Sharon Kentrop en ik sta op woensdag, donderdag en vrijdag voor 3b. Naast dat ik werk op deze leuke school in Wilnis, woon ik ook in Wilnis. Samen met mijn man en twee dochters, Sjuul en Kris. Ik kan dus heerlijk op de fiets naar mijn werk. Oorspronkelijk kom ik niet uit het onderwijs. In 2019 heb ik besloten dat ik de overstap wilde maken naar de allerleukste baan die er is, Juf! Ik sta inmiddels voor het derde jaar voor de klas en heb dit jaar mijn Pabo diploma behaald. Ik doe dit werk met veel plezier en energie en hoop mijn werkervaring als juf verder uit te breiden.
Werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag