Afscheid van 'meester Jos'

18-12-2019

OBS Willespoort zonder 'meester Jos': het zal voor veel ouders en kinderen vreemd zijn!

Na 21 jaar neemt Jos van der Jagt afscheid van OBS Willespoort, de school die hij al die jaren als directeur onder zijn hoede had.
Tijdens zijn jaren als directeur heeft meester Jos vele kinderen zien komen en gaan, maar elk kind, elke ouder en zelfs de meeste opa's en oma's kende hij bij naam en toenaam.
Tijdens de afgelopen week is zijn afscheid op meerdere manier 'gevierd'. Het hele team heeft samen met meester Jos genoten van een heerlijk diner bij restaurant Meesters. Dinsdagavond was er een receptie voor alle ouders, oud-teamleden en andere genodigden. En ook heeft meester Jos, die gek is op reizen, samen met zijn vrouw Marion een wereldreis gemaakt door de school. Zo is meester Jos samen met groep 1/2 op zoek gegaan naar 'the big five' in Afrika, heeft hij Spaans geleerd in groep 3 en op het strand van Curacao gezeten in groep 4: in elke groep waren er andere optredens en activiteiten. Het was een geweldige dag.
En nu komt dan toch aan die lange periode een eind en gaat meester Jos met pensioen.

Hij zal zeker gemist worden door kinderen, ouders en het team van OBS Willespoort!