Kinderboekenweek 2017

04-10-2017

Deze week is het weer tijd voor de jaarlijkse kinderboekenweek. Dit keer met het thema 'Griezelig eng'.

De kinderboekenweek-commissie heeft hard gewerkt om de school een griezelige uitstraling te geven, compleet met spinnen, heksen en zombies. Woensdagochtend werd de kinderboekenweek spetterend geopend door een heel team aan spoken op het schoolplein en een verrassende voorstelling van Roodkapje.

Op dinsdagavond kwam Boekhandel Mondria weer langs met allerlei leuke, spannende en griezelige boeken voor alle kinderen. Ook konden de kinderen een griezeltattoo op hun arm laten zetten, konden ze raden wat er in diverse spannende voeldozen zat en was er een prijs te verdienen door te raden hoeveel wc-papier er om 'mummie Nick' heen zat.

Het was een geslaagde kinderboekenweek opening!